Praktische Informatie

Voor wie?

Het congres op 19 mei 2020 is interessant voor leden van Raden van Bestuur van ziekenhuizen, medisch specialistische bedrijven en coöperaties, leden van Raden van Toezicht van ziekenhuizen, divisiemanagers, RVE-managers, afdelingshoofden en specialistenvertegenwoordigers. Maar ook voor patiëntenorganisaties en -vertegenwoordigers, zorgmanagers, zorgverzekeraars, bestuursorganen, beleidsmakers van overheidsorganisaties, organisatieadviseurs, politici en alle anderen die mee willen denken over de toekomst van de Nederlandse ziekenhuiszorg.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers.

Prijs

675,00 euro (btw-vrij). Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 17 april 2020 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 18 april 2020 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing, cluster 1,2 en 3.

De congres app

Deelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 675,00 (btw vrij)

Datum

19 mei 2020

Locatie

Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241

Utrecht.