Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over ambulantisering in de geestelijke gezondheidszorg op 26 maart 2020 is interessant voor:

  • zorgprofessionals in de basis- en gespecialiseerde ggz (artsen, praktijkondersteuners van huisartsen, huisartsen, wijkverpleegkundigen, specialisten, apothekers en paramedici),
  • zorgmanagers, leidinggevende professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers van eerstelijnsorganisaties, laboratoria, gezondheidscentra en huisartsenpraktijken.
  • beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars en gemeenten, onderzoekers, projectleiders, organisatieadviseurs, e-health- en ICT-leveranciers,
  • Beleidsmedwerkers van nationale instanties, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, patiëntengroeperingen en
  • alle anderen die geïnteresseerd zijn in de ambulante ggz.
Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies en flitspresentaties.

Prijs

De deelnemerskosten bedragen 369,00 euro (btw-vrij). Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met organisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 25 februari 2020 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 26 februari 2020 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

Het Trimbos Instituut en de Stichting Guus Schrijvers Academie organiseren dit congres. Bert van der Hoek (bestuursvoorzitter Trimbos Instituut) en Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health) hebben het congres inhoudelijk ontworpen in overleg met tal van professionals en beleidsmakers.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing, cluster 1,2 en 3, het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register. Wilt u ook accreditatie laten aanvragen voor uw beroepsgroep, neem dan contact op met secretariaat@guusschrijvers.nl

Keuzesessies

Er zijn twee ronden met elk vier keuzesessies waaruit u kunt kiezen. Aanmelden hiervoor kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Flitspresentaties

Er is ruimte voor verschillende flitspresentaties. Wij zoeken nog enkele sprekers die als flitspresentator in tien minuten tijd een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project rond ambulante ggz willen bespreken. Interesse? Stuur dan vóór 15 januari 2020 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, petraschimmel@guusschrijversacademie.nl, 06-53370437.

We kunnen dit helaas niet vinden. Misschien helpt zoeken.